EGYÉNI KONZULTÁCIÓK

Az elmúlt majd két évtizedben többezernyi kismamával dolgoztam együtt ezekben a számukra oly fontos hónapokban.
Szinte kivétel nélkül, többé vagy kevésbé, de emlékszem mindenkire.
Szeretettel várom a jövő kismamáit is!
Réka

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK

Teljes szülésfelkészítés egyénileg (párban)?

Gyors kérdezz-felelek mini konzultáció?

Vagy talán szülésfeldolgozó beszélgetés?

Bármelyikre várlak szeretettel!

DE EHHEZ VAN, HOGY EGYÉNI BESZÉLGETÉSRE VAN SZÜKSÉG!

HÁROMFÉLE SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓVAL
ÁLLOK RENDELKEZÉSEDRE

Az egyszeri szülésfelkészítős konzultáció általában egy bő másfél órás beszélgetés. A találkozás fő célja az orientáció és a fókuszálás, tehát segítek megtalálni, hol vannak azok a (szüléssel kapcsolatos) egyéni csomópontok, kérdések, melyek a legtöbb felkészülést igénylik majd. Sok kismama első körben azt sem tudja, merre is induljon, kihez forduljon…

Az egyéni, folyamatorientált szülésfelkészítő kísérés akkor lehet hasznos, ha egyéni folyamatod igényelne szakértő támaszt. Ez 3 találkozásból áll.

Ha nem szülésfelkészítésre van szükséged, de van olyan kérdésed, amirt egy dúlával szeretnél gyorsan átbeszélni, akkor a “gyors kérdés” mini konzultációt javaslom.

A szülésed után pedig lehetőséged van szüléstörténet átbeszélésre.

ÁRAK (egyéni vagy páros)

MINI KONZULTÁCIÓ
– KÉRDEZZ-FELELEK
(MAX. 30 PERC)
6.000.- (£15.00)
EGYSZERI SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ KONZULTÁCIÓ
– 90p JEGYZETTEL
20.000.- (£45.00)
EGYÉNI FOLYAMATORIENTÁLT SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS
– 3x 60p+ JEGYZETTEL
55.000.- (£120.00)
EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
– SZÜLÉSTÖRTÉNET ÁTBESZÉLÉS
16.000.- (£35.00)

A szülésfelkészítős konzultáció árában a találkozó után pdf-ben elküldve a szülésfelkészítős-gyermekágyas jegyzet (210 oldal) ára is benne foglaltatik.

A legtöbbször a személyes kérdések átbeszélése után elegendő az általános, csoportos szülésfelkészítő.
Erről bővebben a SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS oldalon.

TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Elolvastam 3 db, jó vastag könyvet a szülésről, a testi és lelki folyamatokról, már több hónapja járok ingyenes szülésfelkészítésre is, de hogyha bárkinek ajánlanom kéne egyet, ami a leghasznosabb és legösszetettebb volt, az biztos, hogy Réka szülésfelkészítője lenne.
Gy. Panka

Sziasztok!

Gáborjáni Réka vagyok, az egyik legrégebbi, független szüléskörnyéki konzulens és coach, szenior kismamajóga oktató. ill. a Somatoszülés™ (Somatobirthing™) testfókuszú szülésfelkészítő program kidolgozója.

Nagy örömömre szolgál, hogy 25 év tanítási, ebből több, mint 18 év kismamajóga oktatási és dúlai munka tapasztalatával a hátam mögött megoszthatom veled mindazt, amit a gyerekvárásról, a szülésről, a szülőségről és mindezek megsegítésére pedig a jógáról és annak a várandósság időszakára alkalmazott változatáról tanultam!

Nem kérdés számomra mindezek után, hogy mennyire fontos a készülés a szülésre és az utána való szülőségre! Anyukák ezreinek történetét ismerve tudom, hogy milyen minőségi ugrás tapasztalható, ha egy nő nem átmenet nélkül, hanem női sorstársak körében, értő, bölcs asszonyok kíséretével léphet át ezen a lányságból anyaságba vezető életkapun.

Ez a munkám lényege: egy organikus felkészülési folyamat fontosságát hangsúlyozni, képviselni, és segíteni mindazoknak a várandós mamáknak, akik erre igényt is tartanak!

TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Szívből ajánlom Réka félkészítőjét, nagyon sokat kaptam tőle! A rengeteg hasznos információ segített a gondolataimat rendezni, biztonságot adott, és ezzel együtt kéz a kézben kapott hatalmas támogatást a lelki részem is: a biztonságos tér, Réka személyes hiteles az megélt történetei..ez magával hozta az igazi lélekig ráhangolódást, elmúltak a görcsök amik bennem voltak a szülés kapcsán,és magával hozta a kíváncsi várakozást.Nem választhattam volna jobb felkészülést erre az életre szóló élményre.
K. Zsófia

SZAKIRÁNYÚ KÉPESÍTÉSEIM:

Ez persze nem az összes.
BŐVEBBEN IDE KATTINTVA
arról olvashatsz, hogy az elmúlt 23 évben hol és mit is tanultam a perinatális témában.

TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Online vettem részt Réka szülésfelkészítő foglalkozásán és nagyon örültem a lehetőségnek. Ő számomra egy olyan mentor, aki tényleg nagy tapasztalattal és őszinte szeretettel segíti a kismamákat. Mind a testi, mind a lelki felkészülés kapcsán sok hasznos tanáccsal látott el. Nem csak a leendő anyukák, de a leendő apukák számára is tud segítő ötleteket adni akár a várandósság, akár a szülés, akár a gyermekágyi időszak kapcsán. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂
K. Anna