SOMATOFÓKUSZ™ • LÉGZÉS ÉS FÓKUSZ KURZUS

2022. ŐSZTŐL ÚJDONSÁG!
SOMATOFÓKUSZ™

A várandósság, a szülés és a gyermekágyas időszak lelki és mentális megtámogatására.

• Egyszerű, de hatékony dinamikus relaxációk.
• Aktív szülést támogató légzések és fókusz gyakorlatok.
Vizualizációk és vezetett meditációk a várandósság és a gyermekágy érzelmi egyensúlyát és stabilitását megtámogatandó.

A közös alkalmak gyakorlatai utólag mp3-as rögzítésben elérhetőek: otthon az alkalmakat követően gyakorlandóak, és tömör naplózás is javasolt.TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Elolvastam 3 db, jó vastag könyvet a szülésről, a testi és lelki folyamatokról, már több hónapja járok ingyenes szülésfelkészítésre is, de hogyha bárkinek ajánlanom kéne egyet, ami a leghasznosabb és legösszetettebb volt, az biztos, hogy Réka szülésfelkészítője lenne.
Gy. Panka

Sziasztok!

Gáborjáni Réka vagyok, az egyik legrégebbi, független szüléskörnyéki konzulens és coach, szenior kismamajóga oktató. ill. a Somatoszülés™ (Somatobirthing™) testfókuszú szülésfelkészítő program kidolgozója.

Nagy örömömre szolgál, hogy 25 év tanítási, és 20 év kismamajóga oktatási és dúlai munka tapasztalatával a hátam mögött megoszthatom veled mindazt, amit a gyerekvárásról, a szülésről, a szülőségről és mindezek megsegítésére pedig a jógáról és annak a várandósság időszakára alkalmazott változatáról tanultam!

Nem kérdés számomra mindezek után, hogy mennyire fontos a készülés a szülésre és az utána való szülőségre! Anyukák ezreinek történetét ismerve tudom, hogy milyen minőségi ugrás tapasztalható, ha egy nő nem átmenet nélkül, hanem női sorstársak körében, értő, bölcs asszonyok kíséretével léphet át ezen a lányságból anyaságba vezető életkapun.

Ez a munkám lényege: egy organikus felkészülési folyamat fontosságát hangsúlyozni, képviselni, és segíteni mindazoknak a várandós mamáknak, akik erre igényt is tartanak!

TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Szívből ajánlom Réka félkészítőjét, nagyon sokat kaptam tőle! A rengeteg hasznos információ segített a gondolataimat rendezni, biztonságot adott, és ezzel együtt kéz a kézben kapott hatalmas támogatást a lelki részem is: a biztonságos tér, Réka személyes hiteles az megélt történetei..ez magával hozta az igazi lélekig ráhangolódást, elmúltak a görcsök amik bennem voltak a szülés kapcsán,és magával hozta a kíváncsi várakozást.Nem választhattam volna jobb felkészülést erre az életre szóló élményre.
K. Zsófia

SZAKIRÁNYÚ KÉPESÍTÉSEIM:

Ez persze nem az összes.
BŐVEBBEN IDE KATTINTVA
arról olvashatsz, hogy az elmúlt 23 évben hol és mit is tanultam a perinatális témában.

TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Online vettem részt Réka szülésfelkészítő foglalkozásán és nagyon örültem a lehetőségnek. Ő számomra egy olyan mentor, aki tényleg nagy tapasztalattal és őszinte szeretettel segíti a kismamákat. Mind a testi, mind a lelki felkészülés kapcsán sok hasznos tanáccsal látott el. Nem csak a leendő anyukák, de a leendő apukák számára is tud segítő ötleteket adni akár a várandósság, akár a szülés, akár a gyermekágyi időszak kapcsán. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂
K. Anna