Ösztöneink és intuíciónk

Tested már birtokában van mindannak, amire szükséged van ahhoz, hogy gyereket szülj és nevelj. Ez ösztönös tudás. Génjeidben van megírva, és te magad azóta hordozod magadban, mióta te magad is megfogantál. Ezt a tudást érdemes tisztelni, de főleg bízni benne, még akkor is, ha tudatos szinten nem tudod, mi is fog történni ott és akkor, mikor rá kell, hogy hagyatkozz!

A jóga hatékony módszer arra, hogyan léphess kapcsolatba ezekkel az ösztöneiddel, hogyan szabadítsd fel őket, és hogyan győzz le minden olyan belső gátat, mely megakadályoz használatukban. A jóga segít ellazulni, bízni saját tested erejében és képességeiben.

A várandós kismamák híresek intuícióik erősségéről! Mikor babát hordasz méheden belül, a különféle hormonok hatására racionális és intellektuális részed kissé elcsendesül, ezzel teret adva a máskor inkább hallgatásra kényszerített ösztöneidnek, intuitív és vízionáló képességeidnek. Álmaink gyakoribbá válnak, tartalmilag felerősödnek, könyebben emlékezünk rájuk (érdemes írni őket, szép emlékekként őrizhetjük meg őket később…), kreativitásunk felélénkül.

Érdemes hallgatni ezekre a megérzésekre: arra szolgálnak, tájékoztassanak, mi jó, és mi nem jó számodra várandósságod idején. Ennek segítségével találhatsz rá a legmegfelelőbb környezetre, segítőkre babád megszüléséhez is.  Nagyrészt mikor követed intuíciód hangját, szíved parancsát és az ún. gyomorból jövő megérzéseid, nem fogsz tévútra térni. És ha terhességed alatt megtanulsz belső hangjaidra figyelni, ezt a tudást egész későbbi életed során hasznosíthatod!

Ha bármi kérdésed lenne, keress bizalommal

kismama@gaborjanireka.com